Zo werkt teksten redigeren

Tekstenredigeren.nl verbetert en (her)schrijft je teksten en maakt van een ingewikkelde lange tekst een goed leesbare, duidelijke, kortere tekst.

Staan er fouten in je tekst? Is je tekst te lang of te kort? Heeft je tekst de juiste toon en begrijpt je doelgroep wat er staat? Met tekstenredigeren.nl ben je zeker van een goede tekst. 

Hoe het werkt?

Heel simpel:
1. Mail je tekst in een Word-bestand naar janneke@tekstenredigeren.
2. Ik geef je de prijs voor het redigeren of (her)schrijven.
3. Ben je akkoord, dan ga ik voor je aan het werk.
4. Binnen de afgesproken tijd heb jij je tekst aangepast terug.

Voor het controleren en redigeren van een grote(re) opdracht maak ik op verzoek een proeftekstje.

SEO-teksten redigeren

Bij redigeren en (her)schrijven van teksten ga ik uit van een zo goed mogelijke vindbaarheid door zoekmachines. Bij de werkwijze van teksten redigeren gaat het SEO-optimaliseren nooit ten koste van de kwaliteit van de teksten. Een kwalitatief goede tekst staat bij mij (en bij Google) voorop. Ik ken de methodes om je teksten zo hoog mogelijk in de zoekmachines te krijgen.  

Geheimhouding 

Tekstenredigeren.nl waarborgt de geheimhouding van de inhoud van alle aan haar toevertrouwde documenten, toont of mailt de teksten nooit aan derden en geeft ze niet uit handen. Ook praat ik niet met derden over vertrouwelijke inhoud. Dit geldt zowel voor privé- als voor zakelijke teksten.
Bekijk de Algemene Voorwaarden van tekstenredigeren.nl voor het artikel over vertrouwelijkheid en geheimhouding.

Regels voor teksten 

De regels voor het schrijven van websiteteksten, SEO, nieuwsbrieven, brieven, documenten en rapporten zijn mij bekend. Ik werk met de nieuwste versie van Word en houd de functie 'wijzigingen bijhouden' aan, zodat duidelijk is wat ik heb aangepast/verbeterd. De werkwijze van teksten redigeren is volgens de spelling van het groene boekje (woordenlijst Nederlandse taal).

Specifieke wensen

Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06 8333 4501 voor informatie, specifieke wensen over teksten redigeren en taalopdrachten die niet op deze website vermeld staan of voor een spoedopdracht. 

 

UA-41958947-1