Werkwijze teksten redigeren

Lees ook de Algemene Voorwaarden van tekstenredigeren.nl

Tekstenredigeren.nl verbetert en (her)schrijft teksten en maakt van een ingewikkelde lange tekst een goed leesbare en duidelijke, kortere tekst.

Ben je er niet zeker van of je tekst foutloos is? Wil je goed overkomen bij degene die jouw tekst ontvangt? Lees jij over je fouten heen? Is je tekst te lang of te kort? Krijg je de juiste toon niet te pakken? Weet je niet of jouw doelgroep je tekst begrijpt? 

Vul het formulier op deze website in of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kunt (een gedeelte van) de tekst meesturen als bijlage. Ik geef je de prijs voor het redigeren of (her)schrijven of een uitgebreide offerte voor het hele project. Voor het controleren en redigeren van een grote(re) opdracht maak ik op verzoek een proeftekstje.

SEO-teksten redigeren

Bij het redigeren en (her)schrijven van teksten ga ik uit van een zo goed mogelijke vindbaarheid door zoekmachines. Bij de werkwijze van teksten redigeren gaat het SEO-optimaliseren nooit ten koste van de kwaliteit van de teksten. Een kwalitatief goede tekst staat bij mij (en bij Google) voorop. Ik ken de methodes om je teksten zo hoog mogelijk in de zoekmachines te krijgen.  

Geheimhouding 

Tekstenredigeren.nl waarborgt de geheimhouding van de inhoud van alle aan haar toevertrouwde documenten. Ik toon of mail de teksten nooit aan derden en geef ze niet uit handen. Ook praat ik niet met derden over de vertrouwelijke inhoud.
Bekijk de Algemene Voorwaarden van tekstenredigeren.nl voor het artikel over vertrouwelijkheid en geheimhouding.

Regels voor teksten redigeren

De regels voor het schrijven van websiteteksten, SEO, nieuwsbrieven, brieven, documenten en rapporten zijn mij bekend. Ik werk met de nieuwste versie van Word en houd de functie 'wijzigingen bijhouden' aan, zodat duidelijk is wat ik heb aangepast/verbeterd. De werkwijze van teksten redigeren is volgens de spelling van het groene boekje (woordenlijst Nederlandse taal).

Specifieke wensen

Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06 8333 4501 voor informatie, specifieke wensen over teksten redigeren, taalopdrachten die niet op deze website vermeld staan of voor een spoedopdracht. 

 

UA-41958947-1