Werkwijze teksten redigeren

Lees ook de Algemene Voorwaarden van tekstenredigeren.nl

Weet je dat tekstenredigeren.nl alle teksten kan verbeteren, inkorten of (her)schrijven?

Ben je er niet zeker van dat je tekst foutloos is? Wil je goed overkomen bij degene die jouw tekst ontvangt? Lees jij ook steeds over je eigen fouten heen? Is je tekst te lang of te kort? Krijg je de juiste toon niet te pakken? Weet je niet zeker of jouw doelgroep je tekst begrijpt? 

Vul dan het formulier op deze website in of stuur een e-mail (eventueel met het bestand dat je geschreven, geredigeerd of herschreven wilt hebben) naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kunt de tekst of een gedeelte van de tekst meesturen als bijlage. Ik geef je de prijs voor het redigeren of (her)schrijven of een uitgebreide offerte voor het hele project. Voor het controleren en redigeren van een grote(re) opdracht maak ik op verzoek een proeftekstje.

SEO-teksten redigeren

Bij het redigeren en (her)schrijven van teksten ga ik uit van een zo goed mogelijke vindbaarheid door zoekmachines. De werkwijze van teksten redigeren is zo dat het SEO-optimaliseren nooit ten koste gaat van de kwaliteit van de teksten. Ik voeg geen onnodige zoekwoorden toe zodat er een kromme tekst ontstaat. Een kwalitatief goede tekst staat bij mij (en inmiddels ook bij Google) voorop. Ik ken de methodes om je teksten zo hoog mogelijk in de zoekmachines te krijgen.  

Opslaan van bestanden

De originele en de geredigeerde teksten bewaar ik maximaal drie maanden, tenzij we anders overeenkomen. Na drie maanden verwijder ik de teksten. Ik ga er na het afronden van een opdracht vanuit dat jij als opdrachtgever de teksten op een goede manier opslaat (kopiebestand, in de cloud, op een externe harde schijf). Op verzoek kan ik de teksten langer bewaren, bijvoorbeeld als er aanvullingen komen. 

Geheimhouding 

Tekstenredigeren.nl waarborgt de geheimhouding van de inhoud van alle haar toevertrouwde documenten. Ik toon of mail de teksten nooit aan derden en geef ze niet uit handen. Ook praat ik niet met derden over de vertrouwelijke inhoud van aan mij toevertrouwde teksten.
Bekijk de Algemene Voorwaarden van tekstenredigeren.nl voor het artikel over vertrouwelijkheid en geheimhouding.

Regels voor teksten redigeren

De regels voor het schrijven van websiteteksten, SEO, nieuwsbrieven, brieven, documenten en rapporten zijn mij bekend. Ik werk met de nieuwste versie van Word en houd de functie 'wijzigingen bijhouden' aan, zodat jij als klant kunt zien wat ik in de tekst aangepast heb. De werkwijze van teksten redigeren is volgens de spelling van het groene boekje (woordenlijst Nederlandse taal).

Specifieke wensen

Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06 8333 4501 voor informatie, specifieke wensen over teksten redigeren, taalopdrachten die niet op deze website vermeld staan of voor een spoedopdracht. 

 

UA-41958947-1