nieuwsbrieven redigeren

Met een nieuwsbrief houd je abonnees op de hoogte of je informeert ze over de laatste nieuwtjes op jouw vakgebied of van jouw bedrijf. Dit kunnen veranderingen in je organisatie zijn, nieuwsfeiten, verhaaltjes of wetenswaardigheden rond een onderwerp of thema.

Vergeet de afbeeldingen niet, want die zeggen soms meer dan woorden. Pluk niet zomaar foto's van internet, maar koop ze, maak ze zelf of ga naar een website met gratis foto's. Even zoeken, dan vind je echt goede en mooie gratis foto's. 

Met een nieuwsbrief relaties informeren

Om je lezers geïnteresseerd te houden, is het goed om de nieuwsbrief regelmatig uit te geven. Nieuwsbrieven kunnen een grote rol spelen bij het opbouwen en in stand houden van relaties.

Door bijvoorbeeld leuke tips, verhaaltjes, recepten of iets anders interessants in je nieuwsbrief te zetten, waar de lezers wat aan hebben, krijg je trouwe lezers die zelfs uitkijken naar je nieuwsbrief. 

Controleren en aanpassen van je nieuwsbrief 

Tekstenredigeren.nl kijkt voor jou je nieuwsbrief voor het versturen na op spel- stijl- en grammaticafouten, controleert de leesbaarheid en toegankelijkheid van de teksten, test de werking van de hyperlinks en kijkt de lay-out na. 

Leesbaar, foutloos en begrijpelijk

Het zou vervelend zijn wanneer blijkt dat de nieuwsbrief niet goed leesbaar, niet foutloos of onbegrijpelijk is.

Stuur een proefversie van je digitale nieuwsbrief naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ik stuur je de offerte en na goedkeuring krijg je de aangepaste versie zo snel mogelijk retour. Meestal is dat heel snel.

Kijk hier voor taaltips.

 

UA-41958947-1