privacyverklaring

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

Tekstenredigeren.nl kan je persoonsgegevens verwerken als je gebruik maakt van haar diensten en/of omdat je deze zelf invult op een contactformulier op de website van tekstenredigeren.nl. Tekstenredigeren.nl kan je volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Uw Voor -en achternaam
  • Uw Opdrachtomschrijving
  • Uw e-mailadres
  • Uw bestanden
  • Onderwerp
  • Uw akkoord dat wij deze gegevens mogen opslaan

WAAROM TEKSTENREDIGEREN.NL JE GEGEVENS NODIG HEEFT

Tekstenredigeren.nl verwerkt je persoonsgegevens om telefonisch contact op te kunnen nemen, een nieuwsbrief te versturen en/of om je schriftelijk (per e-mail en/of post) te benaderen. Daarnaast kan tekstenredigeren.nl je persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit tekstuele dienstverlening.

HOE LANG TEKSTENREDIGEREN.NL GEGEVENS BEWAART

Tekstenredigeren.nl bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor de gegevens worden verzameld. Je gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard als er geen overeenkomst met jou tot stand komt.

DELEN MET ANDEREN

Tekstenredigeren.nl verstrekt je persoonsgegevens alleen aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting (zoals vermelding op een factuur).

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Op de website van tekstenredigeren.nl worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van je computer en het tijdstip van opvraging en de gegevens die jouw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website.
Tekstenredigeren.nl gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. De gegevens worden zoveel mogelijk geanonimiseerd en nooit aan derden verstrekt.

GOOGLE ANALYTICS

Tekstenredigeren.nl maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief eventuele Adwords-advertenties van tekstenredigeren.nl bij de Google-zoekresultaatpagina’s zijn. Deze informatie wordt met het adres van je computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

Google gebruikt de informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt om rapporten over de website aan tekstenredigeren.nl te kunnen verstrekken en om eventuele adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Tekstenredigeren.nl heeft hier geen invloed op.

Tekstenredigeren.nl heeft Google geen toestemming gegeven om via tekstenredigeren.nl verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Tekstenredigeren.nl zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op je verzoek reageren.

BEVEILIGEN

Tekstenredigeren.nl neemt de bescherming van je gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van tekstenredigeren.nl maakt gebruik van een betrouwbaar SSL-certificaat om te borgen dat je persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als je de indruk hebt dat je gegevens niet goed beveiligd zijn, er aanwijzingen zijn van misbruik of als je meer informatie wilt over de beveiliging van door tekstenredigeren.nl verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met tekstenredigeren.nl op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
https://www.tekstenredigeren.nl is een website van tekstenredigeren.nl.

Tekstenredigeren.nl is als volgt te bereiken:
Adres: Hollandstraat 28, 3634 AT Loenersloot
Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 30277132
Telefoon: 0294 290 830 of 06 8333 4501
E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

UA-41958947-1