Skip to main content

Perfect werk leveren, wie wil dat nou niet?

'En? Heb je de opdracht?'
'Nee, helaas.'
'Waarom niet?'
'Er stonden fouten in onze offerte.'
'Tja, dat had je kunnen voorkomen...'

Een gemiste kans. Het is dom en vermijdbaar als je teksten verstuurt of op je website zet met fouten. De een vindt foutloos schrijven belangrijker dan de ander. Maar het gaat niet om jou, het gaat om de klant. Misschien zoekt de klant wel een ander als er fouten in je teksten zitten. Dan zal de rest ook niet foutloos zijn…

Ook al klopt de website, is de lay-out prima in orde, de schrijfstijl aan iedereen bekend en de kleuren en de aanspreekvorm duidelijk, als er fouten in de teksten van een bedrijf zitten, dan is dat het enige wat opvalt. En daar kunnen (potentiële) klanten op afknappen. Terwijl die fouten helemaal niet nodig zijn als tekstenredigeren.nl de teksten nakijkt.

Zelfs – of misschien juist – goede schrijvers en mensen met de meeste kennis laten hun teksten nakijken. Zij weten dat ook de beste schrijvers soms over hun eigen fouten lezen. En dat willen ze niet. Want zij willen dat hun lezers niet afgeleid worden door fouten, maar zich kunnen concentreren op de inhoud. Want daar gaat het om.

Vind jij het belangrijk om als bedrijf goed over te komen bij je klanten? Wil je zeker zijn dat het klopt? Neem dan eens contact op met tekstenredigeren.nl. Als je denkt dat het duur is om een expert in te schakelen, kijk dan eens wat het kost als je dat niet doet.