Iedereen weet hoe het moet

maar je mag ook nog wel iets zelf beslissen.
Van websites bouwen en inrichten tot marketing, van tekstschrijven tot lay-out. Open je computer en er staat hoe je het moet doen. De 6, 10, 12 of 25 tips voor goed, beter, best lees je in veel blogs, nieuwsbrieven of e-mails. En weet je, de meesten hebben nog gelijk ook. Met hun tips word je beter gevonden, kom je hoger in de zoekmachines en ziet je website er mooi uit.

Maar klopt het uiteindelijke resultaat wel met wie jij bent, met wat jij wilt uitstralen en overbrengen? Misschien heb je niet zoveel verstand van het bouwen van websites, kun je tekstueel niet kort en krachtig op papier zetten wat jij wilt zeggen en heb je van ontwerpen niet zoveel kaas gegeten, jij bent wel de deskundige op jouw vakgebied! Jij weet welk product of welke dienst jij verkoopt, wat je jouw klant wilt vertellen en hoe je het proces wilt laten verlopen.

Houd daarom zelf de vinger aan de pols. Kijk of het ontwerp voldoet aan jouw idee en of in de tekst staat wat jij wilt zeggen. Wil jij het ingetogen en klein? Maak dat dan meteen duidelijk. Wil je het groots en meeslepend, laat het weten. Een websitebouwer, -ontwerper of tekstschrijver heeft een eigen stijl en eigen idee├źn, maar hoort zich aan te passen aan de klant. Gebeurt dat niet? Zoek dan iemand anders. Uiteindelijk is jouw website en huisstijl jouw visitekaartje.

Tekstenredigeren.nl schrijft wat jij op papier wilt hebben of redigeert,verbetert en kort de teksten in die jij schrijft. Wil je vrijblijvend een proeftekstje laten optimaliseren? Neem dan even contact op via de mail.

UA-41958947-1