Bedankt en alle goeds voor 2021!

Nog nooit heb ik zoveel kerstwensen gekregen van mijn klanten als dit jaar. Wat bijzonder! Bedankt allemaal! Lottie, bedankt voor het lekkere stuk chocola en ja Ria, we gaan elkaar een keer in levende lijve ontmoeten. Ook ik hoop dat we 2021 in goede gezondheid door kunnen brengen en dat die corona-ellende voorgoed stopt.

Veel interessante teksten

Het afgelopen jaar heb ik weer mooie, leuke, interessante, bijzondere, ingewikkelde, verdrietige en leerzame teksten mogen redigeren, waaronder veel boeken, zoals een dik boek over alle bekende Nederlandse gewichten, een roman over drie vriendinnen in Parijs, een boek over hoe creatiever te denken, werken en leven, heel persoonlijke verhalen en nog veel meer. Mijn boekenkast raakt steeds voller.

'Oude' en nieuwe klanten

Ook veel nieuwe klanten stuurden mij hun teksten ter verbetering door en natuurlijk ben ik nog steeds blij met mijn 'oude' klanten, die mij hun teksten toevertrouwen. Van websiteteksten tot ingewikkelde rapporten en van nieuwsbrieven tot persberichten. Ik had tien jaar geleden nooit kunnen vermoeden dat ik het zo druk zou krijgen met mijn bedrijf.

Mijn bedrijf

Tien jaar geleden raakte ik mijn droombaan als inkoper, stylist, winkelbegeleider en directielid na bijna 30 jaar kwijt door de komst van een nieuwe directie. Hoe pijnlijk ook, er zat maar één ding op: voor mezelf beginnen. Helaas hoor ik (te) vaak om me heen dat mensen op een vervelende manier aan de kant worden gezet na een lang dienstverband en dan – noodgedwongen – als zzp'er aan de slag gaan. Voor mij pakte dit echter heel goed uit.

Tekstenredigeren.nl

Mijn oude liefde, de Nederlandse taal, was na een aantal cursussen en veel boeken lezen weer op peil. Na een paar kleine opdrachten van bekenden heb ik mijn bedrijf tekstenredigeren.nl opgezet. Ik moet eerlijk bekennen dat ik in het begin meer van mijn klanten dan uit boeken heb geleerd. Nu werk ik fulltime aan opdrachten van veel (vaste) klanten. Fantastisch!

Tegen de stroom in zwemmen, daar word je sterker van

Iedere dag realiseer ik me hoe fijn het is om eigen baas te zijn, om van uit huis te werken en bezig te zijn met wat ik echt leuk vind: puzzelen met taal. Het aantal boeken, nieuwsbrieven, documenten en blogs dat ik de afgelopen tien jaar heb geredigeerd, is niet meer te tellen. Ik geloof dat je als zzp'er je eigen droombaan kunt creëren, zolang je in jezelf gelooft. Misschien is het soms tegen de stroom in zwemmen, maar daar word je sterker van.

Bedankt!

Ik wil je graag bedanken voor het vertrouwen dat je ook het afgelopen jaar weer in mij hebt gesteld en ik hoop je komend jaar vaak tegen te komen, al is het digitaal. En natuurlijk wens ik je

fijne kerstdagen en een gelukkig en gezond 2021!

UA-41958947-1